MERSİN / YENİŞEHİR - Pirireis İlkokulu

MEHMET METE AKTEKİN - OKUL MÜDÜRÜ

1963 Malatya-Akçadağ doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimi yurdun değişik yerlerinde tamamladım. Kastamonu Eğitim Yüksek Okulundan sınıf öğretmeni olarak mezun oldum. 1984 yılında Gaziantep İlinde göreve başladım. Gaziantep Malataya ve Mersin illerinde değişik okullarda Okul Müdürü, Müdür Yardımcısı ve öğretmen olarak hizmet ettim. Meslek hayatım boyunca sicil ortalamasından 3 kez kademe terfisi, Aylıkla ödül, 6 tane takdir ve 7 tane teşekkür belgesi ile amirlerimce ödüllendirildim. Mesleki birçok kurs ve seminere katıldım. Çalıştığım okullarda idareci ve öğretmen olarak TKY, OGYE ve Kurum Standartları ile birçok sosyal ve kültürel etkinliklerde yer aldım.Evli ve 2 çocuk babasıyım. Halen Mersin İli Yenişehir İlçesi Pirireis İlkokulunda Okul Müdürü olarak görev yapmaktayım.